Kouvolan Manuaalinen Terapia

Tarjoamme asiakaslähtöistä ja laadukasta fysioterapeuttista hoitoa monipuolisesti asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Erityisosaamisalueemme on ortopedinen manuaalinen terapia (OMT).

Asiakkaaksi voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Lääkärin lähetteellä hoidosta saa KELA-korvauksen. Vuoden 2013 alusta lähtien käytössämme on myös KELA:n suorakorvausmenettely, jossa lääkärin lähetteellä määrätyn hoidon hinnasta vähennetään valmiiksi KELA:n korvaus.

Fysioterapeuteillamme on osaamista monelta eri fysioterapian alueelta, joten tarvittaessa konsultaatiot onnistuvat helposti yrityksen sisällä. Monivuotisen ammattitaitoisen työn ansiosta yrityksellämme on erittäin vahva asema Kymenlaaksossa ja yli maakuntarajojen.

Fysioterapiaa jo yli 30 vuotta

Kouvolan Manuaalinen Terapia on toiminut Kouvolassa menestyksekkäästi jo vuodesta 1981. Yrityksen perustaja on OMT-fysioterapeutti Jukka Parikka. Alkuajoista lähtien erityisosaamisena on ollut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia eri muodoissaan.

Yrityksellä on myös vahva asema fysioterapia-alan koulutuksessa. OMT-fysioterapian uranuurtajan Tuija Mänttärin ja Jukka Parikan vuosia kestänyt ja tinkimätön työ alan jatkokoulutuksessa ja fysioterapeuttien ammattitaidon kehittämisessä on samalla vahvistanut yrityksen asemaa ja tehnyt siitä tunnetun yli maakuntarajojen kaikkialla Suomessa.